Image default
ΒΙΝΤΕΟΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝΠΑΡΚΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΦΕΣΤΙΒΑΛ 2024ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΚΡΟΝΑΥΠΛΙΑΣ

Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Κώστας Καράπαυλος ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ 31-7-2024

Στη συνέντευξη τύπου συμμετείχαν, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Κώστας Καράπαυλος, ο οποίος τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος διότι ένας Ναυπλιώτης όπως ο Θοδωρής Γκόνης γυρίζει στον τόπο του και η Διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας, Άλκηστις Παπαδημητρίου η οποία επεσήμανε ότι «η Εφορεία Αρχαιοτήτων πάντα υποστηρίζει την κοινωνικοποίηση του πολιτιστικού αγαθού.» ενώ δήλωσε ευτυχής που συνεργάζεται με τον κ. Γκόνη για ένα Φεστιβάλ το οποίο χαρακτηρίζεται από εκδηλώσεις σε εμβληματικά μνημεία και δεν θα ακολουθεί την πεπατημένη. Επίσης τη συνέντευξη παρακολούθησαν φίλοι, υποστηριχτές αλλά και ντόπιοι συντελεστές των παραστάσεων του Φεστιβάλ, όπως η Καλλιόπη Καλποδήμου.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Ακροναυπλίας αποτελείται από έξι παραγωγές που φέρουν την σφραγίδα του Δήμου Ναυπλιέων και παρουσιάζονται για πρώτη φορά.

Συντελεστές είναι εξαιρετικοί καλλιτέχνες, όπως η Ρένη Πιττακή, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, η Νεφέλη Φασούλη, ο Φώτης Σιώτας, ο Ακύλας Καραζήσης , ο Ρένος Χαραλαμπίδης, η Χριστίνα Μαξούρη, ο Κωνσταντίνος Ευαγγελίδης, Μαρία Παπαγεωργίου, ο Ευριπίδης Ζεμενίδης, ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος, η Όλια Λαζαρίδου και η Κόρα Καρβούνη.

Την παραγωγή και διοργάνωση των εκδηλώσεων υπογράφει ο Δήμος Ναυπλιέων, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας.

Related posts

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΡΦΑΝΟΣ : ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ..

admin

Φεστιβάλ Ακροναυπλίας: Η πόλη του Ναυπλίου υποδέχεται ένα νέο πολιτιστικό φεστιβάλ

admin

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Ακροναυπλίας

admin